Lägenheten

Lägenheten som är på 43 kvm, är välplanerad och har en öppen och bra planlösning med stora fönsterpartier vilket innebär att den är mycket ljus och trevlig. I vardagsrummet finns den bäddbara divansoffan som är enkelt att bädda. Under divandelen finns förvaring för kuddar och täcken. Bra belysning finns för den som vill krypa ner i soffan och läsa en bok.


Vardagsrum/matplats


I vardagsrummet finns en stor platt-TV, DVD - och CD spelare. Några skivor finns att låna. Vi har naturligtvis trådlöst Internet. Det finns strykjärn, strykbräda och hårblås.

Bra belysning ger lampan bakom TVn.


Matplats för fyra personer finns både här inne som ute på terrassen.
Kök med bardisk


Skänken i köket gör att det finns gott om arbetsyta för flera personer samtidigt. Ljusa släta luckor gör det lätt att hålla rent. Det finns mycket förvaring i alla skåp och ljusramp ovanför arbetsbänken.


Här finns allt man behöver för sin semester som mikro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och tvättmaskin.

Sovrum med glasdörrar


Sängen är 160 cm bred och på båda sidor finns rejäla nattduksbord. Bra belysning ovanför sänggaveln. Garderober för att både hänga och lägga kläder finns både i sovrummet och i hallen.

 

Från sovrummet tar man sig direkt ut till terrasen via glasdörrarna. Här ute finns en solsäng.

Kaklat badrum


Det fina badrummet har dusch och badkar. Spegelväggen rakt fram ger bra rymd åt badrummet. De båda lådhurtsar på var sida om korghyllan har gott om förvaring.

Den separata toaletten med handfat finns direkt utanför sovrummet.

I hallen utanför sovrummet finns spegel och en byrå.

Copyright 2012 © All Rights Reserved